Uw eigen thuisbioscoop

Thuisbioscoop op maat

Ervaar de ultieme film- en game beleving zonder je huis te hoeven verlaten. Bij Centralux streven we ernaar om van elke ruimte een prachtige thuisbioscoop te maken, perfect afgestemd op jouw wensen en budget. Zelfs als je geen enorme ruimte tot je beschikking hebt, hebben wij de ideale oplossing voor een onvergetelijke ervaring met je gezin of vrienden. 

 

Een thuisbioscoop voor iedereen

Onze thuisbioscopen zijn beschikbaar in diverse prijsklassen, waardoor hoogwaardige entertainmentoplossingen voor iedereen toegankelijk zijn. Of je nu kiest voor een thuisbioscoop met een tv-opstelling of een high-end ervaring met op maat gemaakte stoelen, sfeerverlichting, akoestische wanden en subliem beeld en geluid; bij Centralux maken we jouw thuisbioscoopdroom werkelijkheid. Ontdek de magie van thuisbioscopen, ontworpen voor jouw unieke ruimte en smaak.

Bedien je thuisbioscoop met Control4

Bij Centralux streven we naar op maat gemaakte oplossingen die jou de volledige controle geven over je thuisbioscoop met slechts één gebruikersinterface. Met Control4 is het beheren van alle aspecten van jouw thuisbioscoop een moeiteloze ervaring, ook voor kinderen. Van het aanpassen van de verlichting en gordijnen tot het regelen van geluid en beeld, jij hebt de regie over elke functie. Creëer bijvoorbeeld een ‘filmavond’-scène waarbij met één druk op de knop de lichten dimmen, de gordijnen sluiten, de projector opstart en het geluidssysteem gereed is voor jouw favoriete film.

DOLBY ATMOS

Krix luidsprekers zijn ontworpen voor een specifiek doel, niet voor een bepaald prijspunt. Drivers en crossovers zijn ontworpen volgens Krix specificaties met ongelooflijk nauwe toleranties. Elke houten luidspreker wordt met de hand gemaakt in Australië, met onberispelijke aandacht voor detail. Elke home cinema-luidspreker wordt uitvoerig getest op realistische prestatieniveaus door ultramoderne hardware en software.

4K UHD

Met een resolutie van meer dan 8 miljoen pixels biedt 4K UHD vier keer meer detail dan Full HD. Dit zorgt voor scherpe, realistische en levendige kleuren, waardoor u nog dichter bij het scherm kunt zitten en volledig kunt opgaan in het beeld. Laserprojectoren hebben vaak een waargenomen helderheid die twee keer zo hoog is als die van conventionele lampmodellen. Bovendien zijn ze efficiënter en zorgen ze voor een constante helderheid.

BEST SEAT IN tHE HOUSE

We bieden een scala aan comfortabele bioscoopstoelen, ontworpen om je filmervaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu op zoek bent naar luxe leren stoelen met ingebouwde bekerhouders of verstelbare opties voor de perfecte kijkhoek, wij hebben de juiste stoelen voor jou.

ZIE

Zie hoe de beelden tot leven komen op het grote scherm, met een beeldkwaliteit die je keer op keer versteld doet staan. Onze hoogwaardige beamers brengen elke scène tot leven met verbluffende helderheid, contrast en precisie. Elk detail wordt zichtbaar, elke kleur spat van het scherm af en elke actie komt tot leven alsof je er zelf bij bent.

HOOR

Hoor het meeslepende geluid van onze geavanceerde audio-installaties, speciaal ontworpen door Krix Audio. Laat je omringen door een indrukwekkende soundscape, waarin elk geluid, elke dialoog en elke soundtrack tot in de kleinste details hoorbaar zijn. Met Dolby Atmos-technologie word je ondergedompeld in een 360-graden geluidservaring die je ademloos achterlaat.

VOEL

Ontdek de perfecte harmonie tussen beeld, geluid en comfort en ervaar kippenvel zoals nooit tevoren. Centralux Domotica, jouw ultieme partner voor een thuisbioscoop voor de hele familie. 

 

Cookieconsent met Real Cookie Banner