img-0
Thuis bioscoop
Onzichtbare tv oplossingen
spiegel tv op maat
Digital window

thuisbioscoop

img-1

Een thuisbioscoop van centralux

Geniet van een unieke en meeslepende film- en game ervaring in het comfort van je eigen woning. Wij maken er een uitdaging van om iedere ruimte om te toveren tot een prachtige thuisbioscoop naar jouw wensen en behoeften. Wij zijn sterk in maatwerk en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. 

Of je nu een bescheiden budget hebt of een complete ruimte tot in de puntjes wil inrichten, Centralux heeft diverse thuisbioscoop pakketten samengesteld waar je uit kunt kiezen. Maar ook voor een volledig op maat gemaakte thuisbioscoop draaien wij onze hand niet om. 

onzichtbare tv oplossingen

Maatwerk oplossing tv lift uit plafond

tv liften op maat

Een tv lift laat jouw televisie uit het zicht verdwijnen wanneer deze niet wordt gebruikt. Je bespaart met een tv lift niet alleen ruimte, er ontstaat ook meer vrijheid voor de inrichting van de kamer waarin de tv lift wordt geplaatst. 

Een tv lift kan geplaatst worden in de wand, vloer, onder het bed of in een meubel. Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl en geef je leefruimte de upgrade die het verdient met een tv lift.

Onze tv liften zijn te integreren in een domotica syteem voor nog meer kijk comfort. 

Kom gerust eens langs in onze showroom voor een advies op maat. 

SPiegel tv op maat

img-3

Spiegel tv op maat

De spiegel tv is een samenwerking tussen Centralux, Noviolux en Kelleners Glasdesign. Een maatwerk oplossing die helemaal naar wens aangepast kan worden. Standaard wordt de spiegel tv geleverd met één televisie, het is ook mogelijk om een extra soundbar en/of tv toe te voegen.

Een spiegel tv is de perfecte combinatie van elegantie en technologie. Het is een stijlvolle spiegel als hij uit staat, en met één druk op de knop wordt het een volwaardige televisie. 

Deze televisie oplossing is ook bijzonder geschikt voor in showrooms. Kom langs in onze showroom voor een demonstratie en meer informatie. 

Digital window

Digital window.
ontdek.bewonder.geniet.

Het digital window is geen gewoon venster; het is een interactief scherm dat live beelden van adembenemende locaties over de hele wereld projecteert. Stel je voor dat je de zon ziet opkomen boven de Grand Canyon, de golven voelt breken op een afgelegen strand, of de levendigheid van Times Square ervaart – dit alles vanuit het comfort van jouw eigen huis.

Met een verbluffende 4K-resolutie en levensechte geluidskwaliteit, zorgt het digital window ervoor dat je volledig opgaat in de omgeving. Of je nu een stadsgezicht bewondert of geniet van de rustgevende geluiden van de natuur, elke ervaring is tot in de kleinste details gereproduceerd voor een meeslepende en levensechte beleving. 

Wil je een specifieke plek ervaren? Met het digital window kun je kiezen uit een uitgebreide bibliotheek van prachtige video’s van over de hele wereld. 

Verrijk jouw leefomgeving met schoonheid, cultuur en inspiratie. Ervaar de wereld zonder grenzen. Bestel vandaag nog jouw digital window in de gewenste kleur en laat jouw ruimte tot leven komen. 

 

Cookieconsent met Real Cookie Banner